Käytetyt

Kirjoita alaotsikko tähän

Kaikki myynnissä olevat kitarat on huollettu ja säädetty (ks. perushuolto )

                                            ja mahdolliset viat korjattu.

                 Myös vaihto- ja myyntimahdollisuus (huonokuntoisetkin). Tarjoa!

Ibanez GB10SE-BS George Benson

Uuden veroinen muutaman kerran soitettu George Benson Signature-malli. Mikrofonit ovat suunniteltu Bensonin toiveiden mukaan ja ne ovat asennettu irti kannesta. Tämä ratkaisu eliminoi kiertoa ja mahdollistaa poikkeuksellisen lämpimän jazz-soundin. Yläsatula on sekä messinkiä että luuta. Molemmat materiaalit kuljettavat ääntä hyvin ja niillä on erilaiset ominaisäänet. Yhdessä käytettynä koko kitaran sointi laajenee.

990€

Kaula: GB, 3 palasta, vaahteraa, liimakaula Kansi: Kuusi Sivut ja pohja: Vaahteraa Otelauta: Ebony Radius: 12" Upotukset: akryyli/abaloni Nauhat: Medium x 22kpl, Talla: Ebony GB10-kielenpidin Kaulamikki: GB Special (passiivinen/alnico) Tallamikki: GB Special (passiivinen/alnico) Kielet: 11-50 hiotut Tuplayläsatula: Messinkiä ja luuta 43mm Viimeistely: Brown Sunburst Sis: Laukun

Eagle S-101

Stratocaster mallinen kitara upealla Candy Apple Red värillä. 

99€

Washburn WI-100

2008 vuosimallia oleva upea silkkihansikkaat kädessä soiteltu metallihohto punainen Washburn. 

260€

Runko: Mahonki Kaula: Vaahtera Skaala: 24,75" Otelauta: Ruusupuu, radius 12", 22 jumbo nauhaa Satula: 43mm/Luu Talla: Tune-O-Matic Mikrofonit: 2xhumbucker Kontrollit: 2xVolume, 2xVCC (Humbucker-Single) 3-asentoinen mikkikytkin Väri: Metallic Red

Yamaha SG-45

Täysin alkuperäinen Japanissa valmistettu Yamaha vuodelta -74. Satula 42mm, Mahonki runko ja kaula, ruusupuu otelauta, 22 nauhaa, skaala 24,75", radius 7,25", mikit 2x humbucker, 3 asentoinen mikkikytkin, 2x volume ja 2x tone.

430€

LTD M-100FM vasenkätinen

Upea LTD super-Strato jossa on lehmusrunko loimuvaahtera kannella, vaahterakaula pulttiliitoksella ja nopealla extra thin U -profiililla. Otelauta on ruusupuuta ja 24 Extra Jumbo nauhaa. Floyd Rose Special kelluva talla. Viimeistelynä on näyttävä See Thru Black väri ja mustanikkeli harware.

290€