ESP

ESP GrassRoots G-JB-55R Candy Apple Red

J-basso hyvillä soitinpuilla, perinteisillä osilla ja isolla bassosoundien valikoimalla. Tässä edullisessa bassossa on laadukas leppärunko, pulttiliitoksella tehty vaahterakaula, 34 tuuman skaala, ruusupuinen otelauta sekä 20 nauhaa. Bassossa on myös luusatula. Yksikelaiset mikrofonit, kummallekin mikille voimakkuuden säätö sekä yhteinen tone-säätö. Talla on perinteinen JB-talla, jossa jokaiselle kielelle on oma satula. Värityksenä tyylikäs punainen kiiltolakattu runko, krominväriset metalliosat ja valkoinen plektrasuoja.

519€

ESP GrassRoots G-JB-55R/VW

Perinteikäs ESP GrassRoots Series malli, 34" skaala, Leppärunko, Vaahterakaula pulttiliitoksella, Ruusupuuotelauta, 20 nauhaa, Yksikelaiset mikit, Luusatula, Krominväriset metalliosat, Musta plektrasuoja, Kiiltolakattu valkoinen.

519€  

ESP GrassRoots G-Amaze-MS

Kevyt 32" skaalalla tehty moderni basso, jota on helppo soittaa. Se soveltuu hyvin esim. nuoremmille tai pienikokoisille soittajille. Amaze-MS on edullinen, mutta samalla laadukas soitin. Se on tehty saarnirungolla, vaahterakaulalla sekä pau ferro -otelaudalla. Nauhoja on 22 ja soundeista vastaa JB-tyyppinen mikitys. Bassossa on myös luusatula. Tyylikäs musta runko, valkoisella täytetyt puunsyyt ja satiinilakkaus. Otelaudassa on blokkiupotukset ja valkoiset reunanauhat. Pleksi on läpinäkyvä ja metalliosat krominväriset.

599€

ESP GrassRoots G-PB-55R 3-Tone Sunburst

Hyvillä soitinpuilla, perinteisillä osilla ja split coil -tyyppisellä mikillä. Tässä edullisessa bassossa on laadukas leppärunko, pulttiliitoksella tehty vaahterakaula, 34 tuuman skaala, ruusupuinen otelauta sekä 20 nauhaa. Bassossa on myös luusatula. Tässä PB-mallissa on P-bassolle tyypillinen split coil -tyyppinen yksikelainen mikrofoni sekä volume- ja tone -säädöt. Talla on myös perinteinen PB-talla, jossa jokaiselle kielelle on oma satula. Basson viimeistelynä on kolmen sävyn sunburst -väri, kiiltolakkaus, krominväriset metalliosat ja tortoise-plektrasuoja.

519€