ESP GrassRoots G-SE-50R

ESP GrassRoots G-SE-50R on klassinen sähkökitaramalli yksikelaisilla mikeillä ja ilmaisuvoimaa lisäävällä tremolotallalla. Tämä edullinen kitara sopii kaikenlaisiin musiikkityyleihin. Kitaran ominaisuuksia ovat mm. kevyt, leppärunko, vaahterakaula pulttiliitoksella ja ruusupuinen otelauta 22 nauhalla.

SE-mallissa on mikeille volumesäätö sekä kaksi tone-potikkaa. 5-asentoisella mikkikytkimellä kitarasta saa runsaasti erilaisia soundeja. Tallan satulat ovat säädettävät ja virityskoneistot ovat vintage-tyyppiset.

Tässä mallissa on vintage-henkinen viimeistely. Valkoinen runko on kiiltolakattu, plektrasuoja on mintunvihreä ja mikkikuoret sekä potikan nupit ovat kermanväriset. Metalliosat ovat krominväriset ja otelaudassa on pisteupotukset.

479€

ESP GrassRoots G-TE-50M

ESP GrassRoots G-TE-50M on klassinen TE-tyyppinen sähkökitaramalli hyvin perinteisillä ominaisuuksilla. Tässä edullisessa kitarassa on laadukas leppärunko. Pulttiliitoksella tehty kaula ja otelauta ovat vaahteraa. Nauhoja on 21.

TE-mallissa on yksikelaiset mikrofonit, master volume ja master tone -säädöt sekä 3-asentoinen mikkikytkin, joten erilaisia soundivaihtoehtoja on mukavasti. Lisäksi kitarassa on perinteinen kolmen satulan kiinteä talla ja vintage-tyyppiset virityskoneistot.

Kitarassa on ajattoman tyylikäs lumenvalkoinen väri kiiltolakalla sekä krominväriset metalliosat ja musta plektrasuoja.

479€

ESP GrassRoots G-TE-50R

ESP GrassRoots G-TE-50R on klassinen TE-tyyppinen sähkökitaramalli hyvin perinteisillä ominaisuuksilla. Tässä edullisessa kitarassa on laadukas leppärunko, vaahterakaula pulttiliitoksella sekä ruusupuinen otelauta ja 21 nauhaa.

TE-mallissa on yksikelaiset mikrofonit, master volume ja master tone -säädöt sekä 3-asentoinen mikkikytkin, joten erilaisia soundivaihtoehtoja on mukavasti. Lisäksi kitarassa on perinteinen kolmen satulan kiinteä talla ja vintage-tyyppiset virityskoneistot.

Kitarassa on klassinen Sonic Blue -väri kiiltolakalla sekä krominväriset metalliosat ja valkoinen plektrasuoja.

479€

ESP GrassRoots G-TK-STD

ESP GrassRoots G-TK-STD on klassinen offset-runkoinen sähkökitara monipuolisilla soundeilla, jotka sopivat kaikenlaisiin musiikkityyleihin. Tämän edullisen instrumentin ominaisuuksia ovat mm. kevyt, 40mm paksuinen lehmusrunko, vaahterakaula ja pau ferro -otelauta 22 ekstra jumbo -kokoisella nauhalla.

TK-mallissa on kaksi humbucker-mikkiä sekä tone- ja volume -säädöt. Mikkien kelat voi puolittaa push/pull -tyyppisellä tone-potikalla, jolloin käytössäsi on perinteistä yksikelaisen soundia.

Muita ominaisuuksia ovat viistosti muotoiltu, hyvän pääsyn ylänauhoille mahdollistava kaulan pulttiliitos sekä kiinteä 6-satulainen talla, josta kielet menevät läpi rungon, tuottaen enemmän sustainia. 2-toimisen kaularaudan säätö onnistuu kätevästi kaulan juuresta säätöpyörää kääntämällä.

Tämän mallin viimeistelynä ovat perinteikäs sininen väri kiiltolakkauksella, krominväriset metalliosat, valkoinen plektrasuoja ja otelaudan pisteupotukset.

499€

Tulossa myyntiin