Sähkökitarat

Kaikki myynnissä olevat kitarat on huollettu ja säädetty (ks. perushuolto )

 ja mahdolliset viat korjattu.

Myös vaihto- ja myyntimahdollisuus (huonokuntoisetkin). Tarjoa!


                          Tokai AST-52      (UUSI)

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen sähkökitara harrastusta aloittavalle ja myös pidemmälle ehtineelle kitaristille. AST-52 on perinteinen ST-mallinen kitara klassisella ulkonäöllä ja miellyttävällä soittotuntumalla. Kitarassa on vintage-tyyppiset mikrofonit ja osat. Viimeistelynä on tyylikäs valkoinen väritys kiiltolakkauksella, krominvärisillä metalliosilla ja valkoisella 3-kerrospleksillä.

425€

Runko: Leppä Kaula: Vaahtera Kaulan profiili: D Skaala: 25.5" Otelauta: Jatoba Radius: 9.5" Nauhat: 21 Jumbo Satula: Leveys 42mm Talla: ST-VT1K Vintage Mikrofonit: 3x TOS-1 K Vintage Elektroniikka: 1x volume, 2x tone, 5-asentoinen kytkin Metalliosien väri: Kromi Plektrasuoja: 3-kerros, valkoinen Väri: Vintage White Viimeistely: Kiiltolakkaus


ESP LTD TE-254 Distressed

Vähälle soitolle jäänyt laadukas perinteistä ja modernia ajattelua yhdistävä sähkökitara monipuolisilla soundeilla ja hyvällä soittotuntumalla. 

295€

Runko: Saarni Kaula: Vaahtera, Thin U Skaala: 25.5" Satula: 42mm Otelauta: Vaahtera, radius 350mm Nauhat: 22 XJ Talla: Traditional Flat-Mount Virittimet: LTD Mikrofonit: ESP Designed LH-150N, LTS-120B Elektroniikka: Volume, Tone, 3-asentoinen mikkikytkin 


                          Morris

Erittäin hieno ja hyväkuntoinen Japanissa valmistettu Morris vuodelta -85. Satula ja talla ovat messinkiä ja antavat kitaralle todella hyvän sustainin. Vaahtera kaula, ruusupuu otelauta, 22 mediumnauhaa, skaala 25,5", radius 7,25", satula 43mm, mikit 2x humbucker, 3 asentoinen mikkikytkin, 2x volume ja 2x tone.

390€


                       LTD M-100FM vasenkätinen

Upea LTD super-Strato jossa on lehmusrunko loimuvaahtera kannella, vaahterakaula pulttiliitoksella ja nopealla extra thin U -profiililla. Otelauta on ruusupuuta ja 24 Extra Jumbo nauhaa. Floyd Rose Special kelluva talla. Viimeistelynä on näyttävä See Thru Black väri ja mustanikkeli harware.

290€